Fælles hjemmekamp mandag for 2 og 3 holdet.

Mandag aften spillede både 2 og 3 holdet hjemmekamp. For andetholdets vedkommende var det deres første kamp i år, for treidjeholdet den anden kamp i sæsonen. 2 holdet er i år desværre henvist til b rækken, men styrkede med aftenens storsejr over Vestsalling håbet om oprykning allerede i næste sæson.
3 holdet kom atter på ret kurs, efter sidste rundes nederlag ved at vinde 3-1 over Aulum.

1. Peter Madsen (1717)-Aksel Christensen (1838)  0-1 
2. Hans J. Raunborg(1710) -Otto Prøsch(-)     ½-½ 
3. Oluf Jessen(1665)-Brian Nielsen (-)      1-0 
4. Ramus Christensen(1633)-Allan Lauersen(1373)  1-0 
5. Egon Madsen(1627)-Torkil Vestergård(1133)   ½-½
6. Kurt Rasmussen(1603)-Mads Marcussen(1005)   1-0
7. Uffe Kallenbach(1564)-Villy Bracht(1100)    1-0
8. Poul Ladefoged(1535)-Jacob Mortensen(-)    1-0
                         6-2
En sejr, som efter ratingtallene faktisk var lidt for lille! Men en sejr i 1. runde er altid rart!

Peter fik på 1. bræt kvalificeret modstand af Aksel Christensen. Peter fik lovende angreb, men overså en vindende vending og slutspillet var tabt, da Peter manglede et par bønder.
Hans Jørgen var oppe mod Otto Prøsch, der trods lang tids pause gjorde en god figur. Hans Jørgen havde initiativ hele vejen, men kunne ikke bryde igennem og man enedes om remis.
Oluf gik til angreb fra starten og fik hurtigt materiel fordel og tog hele pointet uden besvær.Også Rasmus gik vanen tro frisk til sagen. Her måtte der dog ofres materiale for at angrebet kunne slå igennem!
Egon kom lovende fra start, men spillede slapt i midtspillet, hvilket medførte dronningeafbytning og senere bondetab. Der blev taget remis kort før tidskontrollen da Torkil kun kunne holde sin merbonde, ved at gå ind i en trækgentagelse
Kurt var over sin urutinerede modstander fra starten og der var aldrig tvivl om udfaldet.Urutineret kan man ikke kalde Uffes modstander! Der blev dog heller ikke i dette parti tvivl om udfaldet, idet Uffe ret hurtigt kunne indkassere en officer og derefter vinde uden problemer.
Poul vandt også en sikker sejr. Salling-manden kunne ikke holde til presset, da Poul satte tommeskruerne på ham.

3 holdet skulle forsøge at revancere sig efter sidste rundes uventede nederlag, og man må sige at det lykkedes til fulde.
Igen var Verner Jensen indkaldt som reserve, dennegang som afløser for Henning Jensen.

På første brættet mødte Søren Fredsøe Keld Sandal hvor Keld spillede c5 efter en afslået dronningegambit og Søren fik scoret en officer mere og da det nærmede sig slutspillet var den ekstra officer i form af en hvidfeltet løber degraderet til bonde, men Søren beholdt initiativet, da han havde de aktive tårne mod et par inaktive tårne. Det endte med at Søren ofrede sin løber for at få en garderet fribonde og Søren kørte den i sikker stil hjem!

På andet brættet havde Freddy Holler Laurids Buskbjerg. De spillede en skotsk hvor Freddy fik stillet et batteri med Løberen foran Damen, men Laurids fik gjort det samme og Freddy var nødsaget til at bytte løberen af og valgte ikke at bytte damerne af, hvilket resulterede i at Freddys dronning blev fanget på den forkerte side af brættet og Laurids fik etableret et kæmpe angreb som det kun lige lykkedes Freddy at holde. Freddy kom ud med en kvalitet mere mod 2 bønder og de blev enige om Remis.

På tredjebrættet udspillede sig lidt af en gyser, da Der blev spillet en lidt spøjs åbning, hvor Tue havde chancerne, men ikke tog dem og det lignede længe en halv selvom Tue stod lidt i underkanten. Tue fik byttet alle officererne af. Og afslog en remis med 6 mod 6 bønder og selvom de fleste var overbevist om at det enten var remis eller tabt for Tue, lykkedes det Tue at lokke Lars i en fælde og det endte med at de begge fik en ny dame og da Tue kom først ned lykkedes det ham at skakke sig til den ene af de 2 resterende bønder og fik efter 6-7 skakker fra Lars' side også fat i bonde nummer 2 og derfra var der ikke slinger i valsen og han fik en sejr efter 79 træk.

På 4. brættet spillede Verner Jensen en skotsk ad omveje mod Egon Mouritsen og kom også til at stå meget godt, men mistede en bonde da de gik ind i slutspillet og efter tidnøden var der intet sket. Verner havde stadig 6 bønder, tårn og løber mod tårn, springer og 7 bønder og selvom Egon forsøgte at ruske i det holdt Verner fast og de aftalte remis. Verner er trods sin status som reserve holdets topscorer med 1½ af 2.

Alt i alt en god runde for alle 3 hold og optimismen må være i top inden næste runde.

Tilbage