3 Holdet røg ind i et uventet nederlag i første runde.

Struers c række hold burde være en på papiret nem modstander for vores 4 udsendte fra Thy, også selv om man havde afbud fra Freddy Holler. Men Struer råder over en række talentfulde juniorer, som trods et beskedent ratingtal slet ikke spiller så ringe. Det måtte flere af Thys spillere sande da de tirsdag drog til Struer for at spille den første holdkamp i denne sæson.

Nyindmeldte Verner Jensen var tilkaldt som reserve for Freddy Holler og han var den eneste der fik udbytte af aftenens anstrengelser. Verner spillede noget utraditionelt i åbningen, og kom en bonde foran. Det så ikke rigtigt ud til at han ville være i stand til at holde den, men han fik den dækket godt og derefter var resten nemt. En udemærket debut for Verner.
Søren Fredsøe på førstebrættet blev mødt med Sicilliansk og stod længe bedst, men med tiden lykkedes det hans modstander at komplicere det, og få sin konge i sikkerhed i et dame+tårn slutspil og da Søren lavede en fejl i det komplicerede midtspil kørte modstanderen det sikkert hjem.

Tue spillede det ellers så sikre Fransk, men røg i den åbningsfælde hans kun 9 årige modstander satte op og måtte overgive sig efter 20 træk og bare godt 20 minutters spil.

Også Henning var oppe mod en talentfuld junior,og mødte skotsk gambit (Som juniorene i Struer har spillet i efterhånden mange år). Henning kom ud af åbningen med at kvalitet mindre og selvom han kæmpede det bedste han havde lært måtte han se hans konge blive sat mat.

En forventet sejr blev således vendt til et 1-3 nederlag,men det bliver forhåbentligt til en revance når 3 holdet den 20 november hjemme tager imod Aulum 2.

Tilbage