Sæsonafslutningen med Thisted Bryghus Cup .

Sæsonafslutningen i år blev traditionen tro markeret med Thisted Bryghus Cup, i de fine lokaler på Thisted Bryghus.
I Erik Pedersen´s fravær har Ove Kroll overtaget favoritværdigheden,hvilket han til fulde levede op til ved at vinde turneringen med 6½. Han afgav kun ½ point til Poul Steen Holm Grabow,der heller ikke tabte et eneste parti, men foruden remissen mod Ove måtte afgive en halv til Tummas Jacobsen. Poulsteen kom dermed på 6 point. Treidjepladsen gik til Peter Klemmesen med 5 point, men da han ikke selv ønskede at modtage præmier, overlod han med sædvanelig gavmildhed 3 præmien til 4 pladsen. Den måtte dog findes med korrektionsudregning da hele tre spillere delte den med 4 point . Det var Jens Sørensen, Per Petersen og Jens Madsen. Korrektionen faldt ud til Jens Sørensens fordel.
I gruppe 2 vandt Jesper Nielsen ret suverænt med 5 point. Han tabte undervejs Til Poulsteen holm Grabow og Jens Madsen, men fik nogen fine skalpe undervejs. Blandt andet vandt han over Per Pedersen. 2 pladsen gik til Tue Bach på korrektion med 4 point og 3 Pladsen til Freddy Holler.

Det blev endnu engang en hyggelig dag på Bryghuset hvor der vanen tro ikke var sparet på noget, Den nye Stenøl som brygmesteren havde stillet frem til prøvesmagning, blev en succes,der blev gået friskt til den nye bryg.
Ingen tvivl om at alle havde en hyggelig dag på bryghuset også de af os der klarede os mindre godt.
Sæsonen starter igen d 28 August klokken 19.30 i plantagehuset. God Sommer.

Tilbage